Sold Out

Fitzgerald Ella – The Platinum Collection (Triple White Vinyl Album)

Interpret: Ella Fitzgerald

Datum vydání: 2017

Nosič: 3 LP

Label: Not Now Music


Není skladem


Seznam skladeb:

LP 1

Side A

1. It’s Only A Paper Moon
2. The Lady Is A Tramp
3. But Not For Me
4. Dream A Little Dream Of Me (with Louis Armstrong)
5. Cry Me A River
6. Summertime (with Louis Armstrong)
7. Night And Day

Side B

8. A Fine Romance (with Louis Armstrong)
9. Come Rain Or Come Shine
10. Too Darn Hot
11. The Man I Love
12. Manhattan
13. They Can’t Take That Away From Me (with Louis Armstrong)
14. Everytime We Say Goodbye

LP 2

Side C

1. Cheek To Cheek (with Louis Armstrong)
2. A-Tisket A-Tasket
3. Just One Of Those Things
4. My Funny Valentine
5. Anything Goes
6. Nice Work If You Can Get It
7. Blue Skies

Side D

8. Let’s Fall In Love
9. These Foolish Things
10. Let’s Face The Music And Dance
11. Blue Moon
12. Between The Devil And The Deep Blue Sea
13. It Don’t Mean A Thing
14. Mack The Knife (Live)

LP 3 

Side E

1. How High The Moon
2. The Old Black Magic
3. Someone To Watch Over Me
4. I’ve Got You Under My Skin
5. One For My Baby
6. I Get A Kick Out Of You
7. I Love Paris

Side F

8. Stormy Weather
9. Let’s Call The Whole Thing Off (with louis Armstrong)
10. Bewitched, Bothered And Bewildered
11. ‘S Wonderful
12. Into Each Life Some Rain Must Fall
13. Love Me Or Leave Me
14. Get Happy

Máte dotaz ohledně zboží? Neváhejte se na nás obrátit! Na tel. čísle +420 224 252 741 od pondělí do pátku 10-19hod. a v sobotu 11-16hod. jsme vám k dispozici.


Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Fitzgerald Ella – The Platinum Collection (Triple White Vinyl Album)“